9 Nisan 2011 Cumartesi

resim kurtarma programları




Resim Kurtarma Programları

Bu sayfamızda resimlerim silindi diyenlerin çokça sorduğu özellikle resimlerin, dijital fotografların, jpg, png, gif gibi dosyaların kurtarılması için özel olarak yazılmış programları tanıtacağız.


1-Diskinternal's Flash Recovery: Etkili bir program, arayüzü oldukça kullanışlı, resimleri silinenler için gerekli bir kurtarma programı, programda resimleri görsel olarak ekrana taşımanız sonrasında kurtarmak istediklerinizi seçerek silinen resimlerinizden sadece istediklerinizi kurtarmanıza olanak sağlıyor.
2-Pandora data recovery: Küçük ebadıyla, son derece kullanışlı bu resim kurtarma programını oldukça başarılı buluyoruz. Resimlerim silindi diyorsanız.Kurtarmak için denenmesi gereken programlardan biri daha.
3-Diskdigger:Son dönemlerde silinen resim kurtarma programlarına eklenen kaliteli ve kolay programlardan biri daha.Son dönemde resim kurtarma, veri kurtarma programlarında, kullanıcının işlemleri kolayca yapabilmesinin de düşünülmesi sevindirici. Resimlerim silindi diye üzülmeyin. Diskdigger'ı deneyin.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa