21 Mart 2011 Pazartesi

Eyvah! resimlerim silindi. Bir resim kurtarma programı


Bu blogda tanıtacağımız resim kurtarma programlarından biri de mjm resim kurtarma programı adresinden ücretsiz olarak temin edebileceğiniz mjm data recovery programıdır.
Kolay kullanımı ve sıkmayan arayüzü ile ilgilenenler için iyi bir seçenek olacak program, ortamı çabucak algılamasıyla, hafıza kartlarınızdan silinmiş ve hatta format atılmış ortamlardan bile kaybolmuş resim dosyalarını gün ışığına çıkarıyor.
Resimlerden kurtarmak istediklerinizi seçip kalanlardan vazgeçme imkanı da sağlayan program bizim kendi deneyimlerimize göre hasarın durumuna bağlı olmakla birlikte yüzde 35 40 civarında bir başarı sağlamaktadır.
Unutmayalım ki, veri kurtarma işi de diğer pek çok iş gibi profesyonelce yapılması gereken bir iştir. Burada yazılanlar sadece fikir vermek amacıyla yazılmıştır. Uyaralım programların kendilerinden kaynaklanan ya da kullanımı iyi bilmemek neticesinde verilerinizin tamamen kaybolma riski her zaman mevcuttur. Lütfen burada anlatılan uygulamaları belirli risklerin olabileceğini düşünerek işleme koyunuz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa